Digital skilting hvordan virker det?2018-10-31T15:55:07+00:00

Hvordan virker streamLab sin digitale skilting?

StreamLab leverer en software pakke som gir deg en høykvalitets digital signage/narrowcasting (Digital skilting/lokalsending) system til en rimelig pris pr måned. Våre pakker inkluderer oppdateringer, hosting, klienter, support, etc. Narrowcasting og digital skilting er egentlig en hver form for digitalt display, slik som sendinger til din monitor slik som tv, men som benyttes til å vise viktig informasjon, reklame, etc. Det er flere softwarepakker som gjør en slik jobb, men vår stikker seg ut mht funksjonalitet og pris. Vi mener at softwaren for å styre dine display ikke skal koste en formue og like viktig den skal ikke være ufleksibel eller utgått på dato –  og vår løsning er fleksibel og innovativ i tillegg til i konstant utvikling mtp ny funksjonalitet.

Hvordan virker det?

StreamLab er en “klient/server” applikasjon – noe som betyr at den har 2 deler:

1/ StreamLab “Content Management System (CMS)” StreamLab CMS systemet er en web applikasjon som kan kjøre på alle webbrowsere. CMS systemet blir brukt til å laste opp innhold, designoppsett, planlegging av innold for å vise innhold til skjermer og andre administrasjonsoppgaver. Vi hoster CMS systemet for deg i nettskyen. Som kunde trenger man derfor bare å sammenkoble klientenheten.

2/ “Display Clienten” En klient er et display (tv, monitor , prosjektor, etc) som du vil benytte for å vise innhold. Hver av klientene kan ha sin egen timeplan for når og hvilket innhold man ønsker å vise.  StreamLab vil kjøre fra en PC bak skjermen og kommunisere med din hosting pakke og CMS systeme som forteller hva den skal vise. Display klienten vil også rapportere tilbake akkurat hva som er vist og hvor lenge det har blitt eksponert.

Hvordan komme igang ?

Om du leiker det du ser. Meld deg opp for å kjøpe en pakke som tilfredsstiller ditt krav til antall skjermer. Etter det vil vi sette deg opp som bruker i systemet Vi vil da også skaffe tilveie displayklientene konfigurere og sende deg disse klar til bruk. Da kan du oppdatere og sende innhold fra CMS systemet til dine display klienter. Og ja, vi hjelper deg hvert steg på veien om du skulle trenge hjelp.

Egenskaper Windows klient Android klient
Timeplan for kjøring av plakater Ja Ja
Prioriterte budskap og planer Ja Ja
Video Ja Ja
Flash Ja Nei
Bilder Ja Ja
PowerPoint Ja Nei
Tekst Ja Ja
RSS feeds Ja Ja
Websider Ja Ja
Innebygget HTML Ja Ja
Inkludert mediearkiv hosting Ja Ja
DataSets /Csv import Ja Ja
Bakgrunnsbilder Ja (kun jpg) Ja
Mediastatistikk Ja Ja
Plakatstatistikk Ja Ja
Båndbreddestatistikk Ja Ja
Aggregert statistikk Ja Ja
Antall filer på plakater Ja ja
Kontinuerlig screenshot av plakater Ja Ja
Lift/serial interface støtte Nei Nei
Klient oppetid informasjon Ja Ja
Offline oppdatering via USB Stick Nei Nei
Full compositing (overlappende regioner) Nei Ja
Webside transparency Nei Ja
Video transparency Nei Ja
Bilde transparency Nei Ja

Vårt datasenter:

SLA
  • 99.95%
Skalerbarhet
Båndbredde
  • 100 Mbps
Anti-DDoS Pro
  • Beskyttelse inkludert

 

IN STORE RADIO – BUTIKKRADIO

In store radio tilfører et ekstra nivå til brandet ditt. I tillegg er in store radio den perfekte måten å skape tilleggssalg fra de besøkende i butikkene. Her når du dem med budskapet når de står i butikken og har lommeboken fremme. Du kan lese mer om vårt in store radio produkt her.

DIGITAL SIGANGE – DIGITAL SKILTING

Digital skilting gir deg en unik markedsmulighet. I motsetning til vanlige plakater og skilt får du her levende bilder med bevegelse som tiltrekker seg oppmerksomhet. Du kan vise både digitale plakater, reklamefilmer, html sider og ren tekst, enten hver for seg eller i kombinasjon. Les mer her.