Digital skilting2018-10-31T15:55:07+00:00

Digital skilting

Fordeler med digital skilting

Digital skilting ikke bare informerer og engasjerer flere mennesker gjennom kreativ presentasjon, men du når dem også kjapt og effektivt – og meldinger kan oppdateres eller fjernes i sanntid. Det er en moderne tilnærming til kommunikasjon som trekker seere med lyse, bevegende bilder og interaktivitet.

 • Lever budskap, kampanjer og reklame i sanntid
 • Fang oppmerksomhet med bevegelige bilder og lyd
 • Ha flere budskap på samme skjerm
 • Spar utgifter på plakater, brosjyrer og annet materiell
 • Mer naturvennlig på langsikt enn papir

Hvorfor Digital Skilting?

Innholdet er den viktigste komponenten til en hver digitale skiltløsning. Når du implementerer digital skilting må du fokusere på innholdsutarbeidelse og ha en strategi for deg.

Digital skilting benyttes til

 • Annonsering
 • Merkevarebygging
 • Menyer
 • Retningsgivende skilter
 • Informasjonstavler
 • Nettbutikker i butikk
 • Og mye mer…

Pass på at ikke innholdstrategien din stopper med implementeringen av digital skilting. Du må hele tiden ha ferskt innhold og endre det kontinuerlig for å være relevant.

Vi i StreamLab gjør dette enkelt for deg. Vi hjelper deg å sette opp en innholdsstrategi sammen med en taktisk gjennomføringsplan. Etter hvert som planen skrider frem utvikler vi materiell og publiserer for deg ihht din skreddersydde innholdsplan.

Og sist men ikke minst, evaluering av effekten innholdsplan oppnår, slik at vi kan foreta justeringer og forbedringer for fremtiden.

Hvilken annonser blir husket?

3%

Online Bannere

21%

Magasiner

30%

Reklametavler

32%

TV

52%

Digital skilting

Kilde

Vi kan hjelpe din bedrift!

Ditt navn *

E-post *

Bedrift *

Melding

Kontaktinformasjon

Ytre Morvik 31
5124 Morvik
Bergen, Hordaland

Telefon: 932 08 768

Nett: StreamLab.no

Forbedre og forsterke merkevareopplevelsen for våre klienter gjennom det å være en foretrukken og komplett leverandør av den utvidede digitale merkevaren.
Content is king. Forskjellen på en vellykket implementering og en middelmådig implementering er innholdet. Det å skreddersy innhold etter kundegrupper og tidspunkter er en vesentlig faktor for å oppnå optimal ROI. Derfor er Innholdsstrategien minst like viktig fo oss når vi skal implementere program for våre klienter.
Vi skal gjøre alt som står i vår makt for at du får et suksessfullt program for din bedrift. En strategi og implementering som gir det de effektene du er på jakt etter. Enten det er mersalg, oppsalg, kryssalg eller andre effektivitetseffekter..

IN STORE RADIO – BUTIKKRADIO

In store radio tilfører et ekstra nivå til brandet ditt. I tillegg er in store radio den perfekte måten å skape tilleggssalg fra de besøkende i butikkene. Her når du dem med budskapet når de står i butikken og har lommeboken fremme. Du kan lese mer om vårt in store radio produkt her.

DIGITAL SIGANGE – DIGITAL SKILTING

Digital skilting gir deg en unik markedsmulighet. I motsetning til vanlige plakater og skilt får du her levende bilder med bevegelse som tiltrekker seg oppmerksomhet. Du kan vise både digitale plakater, reklamefilmer, html sider og ren tekst, enten hver for seg eller i kombinasjon. Les mer her.