Videovegg2018-10-31T15:55:07+00:00

Standard videovegg

En vanlig videovegg består av 2 skjermer eller mer, enten oppå hverandre, vedsiden av hverandre eller satt opp som et ‘grid layout’ med to eller flere i bredden og to eller flere i høyden. Med en videovegg er det mulig å skape store, men fortsatt klare bilder og videoer for promotering eller presentasjon.

Størrelse på videovegg er kun begrenset til budsjett som utnyttes på prosjektet, men det vanligste er 2 x 2, og 3 x 3. Hvor mange tommer hver skjerm er påvirker også den totale størrelsen på videoveggen.

Skreddersydd løsning

Skreddersydde videovegger kan tilpasses formålet den skal brukes til, enten det er for dekorasjon, som moderne kunst eller spesielle mønster. Hver skjerm kan enten vise forskjellige bilder eller videoer, eller kan bildet eller videoen strekkes utover alle skjermene.

IN STORE RADIO – BUTIKKRADIO

In store radio tilfører et ekstra nivå til brandet ditt. I tillegg er in store radio den perfekte måten å skape tilleggssalg fra de besøkende i butikkene. Her når du dem med budskapet når de står i butikken og har lommeboken fremme. Du kan lese mer om vårt in store radio produkt her.

DIGITAL SIGANGE – DIGITAL SKILTING

Digital skilting gir deg en unik markedsmulighet. I motsetning til vanlige plakater og skilt får du her levende bilder med bevegelse som tiltrekker seg oppmerksomhet. Du kan vise både digitale plakater, reklamefilmer, html sider og ren tekst, enten hver for seg eller i kombinasjon. Les mer her.