In-store Radio2018-10-31T15:55:07+00:00

In-store Radio

In-store radio er en målrettet og slagkraftig kommunikasjonskanal som kan brukes gjennom mange ulike og alternative bedriftsmiljøer. Det finnes en rekke fordeler som er egnet til forskjellige bedrifter.

  • Skap en hyggelig kjøpsopplevelse for kundene
  • Spre budskap og reklamèr for dine kampanjer
  • Promoter produkter og påvirk kjøpsbesluttning
  • Skap et varemerke som ikke blir glemt

Bygg et kraftig brand

Borte er de dagene hvor kundene måtte lytte til konkurrenten sine annonser mens de er i butikken din. Alt kan skreddersys til å passe ditt merkevare og dine kampanjer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

  • Skreddersydde jingler, promoer og spotter
  • Spillelister utarbeidet av eksperter innen radioproduksjon
  • Analysering og oppfølging av kundetilbakemeldinger
  • Forenklet installasjon av utstyr (kun 3. steg)
  • Teknisk support tilgjengelig 365 dager i året

In store radio detaljene gir økte konkurransefordeler

Det å skape stimulering av sanser i butikkmiljøet er en viktig del av ditt utvidede brand.

Det å styrke kunderelasjonene ved å kontinuerlig modernisere butikkmiljøet slik at merkevaren også fornyes sammen med bedriftsidentiteten.

In store media er en av suksessfaktorene her da disse mediene henvender seg til syn og hørsel som igjen maksimerer merkevarens verdi.

In store radio

Det å benytte feks. bakgrunnsmusikk for å påvirke forbrukeradferd er kjent som et effektivt tiltak fra mange studier som igjen viser verdien av musikk i en handle-situasjon.

Den rette musikken har en positiv påvirkningskraft på selve salgsvolumet samt at det skaper et kontentum i butikkmiljøet som kommuniserer på målgruppens vilkår. Den riktige musikken tilpasset primærmålgruppen kommuniserer bestemte verdier til målgruppen. Musikk engasjerer, underholder og skaper et positivt miljø for kundene, noe som igjen også gjør at de blir værende lengre og handler mer.

En perfekt mulighet til

Markedsføring

Gi merkevaren din en ekstra dimensjon med lyd.
Kommuniser med kundene dine mens de er i
butikken og står klar til å handle.

Salg

Løft salget ditt og forsterk salgsmulighetene dine, gi
de besøkende kampanjeinformasjon med tilbud og oppsalgsmuligheter.

Analysering

Vi setter også opp et komplett system for innhenting av
tilbakemeldinger fra kundene for å tilpasse
din radio stasjon til dine lyttere.

De store merkevarene jobber hardt for å holde seg moderne og relevant.

Dagens oppfatning blant de ledende merkevarene er at musikk (in store radio) på lik linje med in store TV spiller en viktig rolle for å skape et moderne butikkmiljø. Musikk har en direkte og positiv påvirkning på forbrukernes overordnede oppfatning av en butikk. In store radio hjelper deg å støtte merkevaren og selskapets identitet.

Din egen skreddersydde stasjon

Når du får din egen in store radio for din kjede vil musikken bli skreddersydd for dine primærmålgrupper. Musikken vil også settets opp med en rotasjon som best tilfredsstiller dine kunder. I tillegg til det vil du kunne kommunisere ut spesielle budskap fra bedriften din. Dvs. kampanjebudskap og nyheter som angår kundene dine. Dette er den perfekte muligheten for tilleggsalg og oppslag av kunder som allerede er i butikken og som står klar til å handle med lommeboken i hånden og ditt kampanjebudskap på øret.

Få gratis tilgang til live demo

Ditt navn *

E-post *

Bedrift *

Melding

Kontaktinformasjon

Ytre Morvik 31
5124 Morvik
Bergen, Hordaland

Telefon: 932 08 768

Nett: StreamLab.no

Forbedre og forsterke merkevareopplevelsen for våre klienter gjennom det å være en foretrukken og komplett leverandør av den utvidede digitale merkevaren.
Content is king. Forskjellen på en vellykket implementering og en middelmådig implementering er innholdet. Det å skreddersy innhold etter kundegrupper og tidspunkter er en vesentlig faktor for å oppnå optimal ROI. Derfor er Innholdsstrategien minst like viktig fo oss når vi skal implementere program for våre klienter.
Vi skal gjøre alt som står i vår makt for at du får et suksessfullt program for din bedrift. En strategi og implementering som gir det de effektene du er på jakt etter. Enten det er mersalg, oppsalg, kryssalg eller andre effektivitetseffekter..

IN STORE RADIO – BUTIKKRADIO

In store radio tilfører et ekstra nivå til brandet ditt. I tillegg er in store radio den perfekte måten å skape tilleggssalg fra de besøkende i butikkene. Her når du dem med budskapet når de står i butikken og har lommeboken fremme. Du kan lese mer om vårt in store radio produkt her.

DIGITAL SIGANGE – DIGITAL SKILTING

Digital skilting gir deg en unik markedsmulighet. I motsetning til vanlige plakater og skilt får du her levende bilder med bevegelse som tiltrekker seg oppmerksomhet. Du kan vise både digitale plakater, reklamefilmer, html sider og ren tekst, enten hver for seg eller i kombinasjon. Les mer her.