Hvordan virker det?2018-10-31T15:55:07+00:00

IN STORE BRAND RADIO – HVORDAN VIRKER DET

Skru opp forventningene dine når du får din egen skreddersydde Brand Radio

brand-research

EN SKREDDERSYDD LØSNING

Bedre in-store radio starter med bedre lytting og research. Vi finner først ut mer om ditt brand og din bedrift slik at vi kan koble dine merkevare verdier og personlighet sammen med målgruppen din og hvorfor folk engasjerer seg med din merkevare.

ENKELT Å SETTE OPP

Streamlab går i gang med jobben det er å håndplukke låter til en demo du kan vurdere. Dette vil være basis for kjernen av lyden til ditt brand. Så snart radioen er designet, får hver lokasjon tilsendt en Streamlab mediaspiller sammen med installasjonsinstruksjoner. Oppsettet er enkelt og raskt og dette kan gjøres av butikkbetjening. Så snart streaming boksen er plugget inn vil din skreddersydde kanal starte å spille, slik at du kan bruke tiden din på andre viktige deler av bedriften din.

enkel-innstallasjon
musikk-oppdatering

VI HOLDER DET OPPDATERT

Din skreddersydde kanal blir oppdatert ukentlig for å holde soundet på stasjonen din ferskt. Vårt omfattende bibliotek inkluderer de beste remixer fra noen av verdens beste DJ, I tillegg til nye hits sammen med den beste musikken fra alle tiår og i alle musikkstiler..

LEGGE TIL FUNKSJONALITET

Promoter merkevaren din, tjenestene dine og produktene ved å inkludere egne reklamespots på din skreddersydde radiokanal og telefonsystem. Gi bedriften din en enhetlig audio profil mot alle kundene sine kontaktpunkter som samtidig gir avkastning.
I tillegg kan du streame din skreddersydde radiokanal til hjemmesiden din slik at kundene kan lytte på mobiltelfonene, pads eller PCer.

radio-funksjonalitet

Om denne fremgangsmåte er musikk i dine ører, ta frem telefonen og ring oss på

Telefon: 93 20 87 68

Eller lær mer om hvordan vi lager en skreddersydd radio for din merkevare.

Det er perfekt å ikke måtte tenke på musikken, og at alt dette er outsourcet til noen som virkelig kan det og som har en driftssikker og god løsning. Jeg er veldig fornøyd og glad for at vi flyttet over til Streamlab.
S.A, daglig leder

IN STORE RADIO – BUTIKKRADIO

In store radio tilfører et ekstra nivå til brandet ditt. I tillegg er in store radio den perfekte måten å skape tilleggssalg fra de besøkende i butikkene. Her når du dem med budskapet når de står i butikken og har lommeboken fremme. Du kan lese mer om vårt in store radio produkt her.

DIGITAL SIGANGE – DIGITAL SKILTING

Digital skilting gir deg en unik markedsmulighet. I motsetning til vanlige plakater og skilt får du her levende bilder med bevegelse som tiltrekker seg oppmerksomhet. Du kan vise både digitale plakater, reklamefilmer, html sider og ren tekst, enten hver for seg eller i kombinasjon. Les mer her.